Svar från frågestund

2009-08-18 15:40:31

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord? Motivera varför.
Envis - Om jag vill ha någonting, så ser jag till att jag får det. Om jag vet att jag har rätt, så står jag fast vid det. Så ja, jag är väldigt envis av mig och det kan vara både bra och dåligt, det beror på.
Godhjärtad - Jag bryr mig väldigt mycket om mina nära och kära. Om någon vill ha mitt stöd, står jag bakom den personen. Om någon vill prata, så lyssnar jag. Om någon behöver gråta ut, så finns min axel där. Jag finns där för mina nära och kära oavsett! ♥
Utåtriktad - Jag är väldigt social av mig. Kan t.ex. inte sitta hemma och uggla, utan vill ut och hitta på (nya) saker hela tiden. Jag får även nya vänner väldigt lätt.

Varför började du blogga?
I början så skaffade jag en blogg, bara för att min kompis Malin hade en och för att jag tyckte det verkade kul. Dock använde jag den aldrig, utan det var inte förrän något år senare som jag började ta det på allvar. Det var nog i samband med att det skapades ett behov för mig av att skriva ut mina känslor och vardagsbetraktelser och utvecklade detta som en liten dagbok - min blogg.

Vilken är din favoritlåt just nu?
För nuvarande är det "Pitbull - I know you want me (Calle Ocho)", den är gryyyymmt bra!


Hur funkar en iPhone egentligen? Är dom bra? Jag funderar på att köpa en. :)
Jag tycker att min iPhone funkar helt fantastiskt utmärkt! Det är absolut värt pengarna.

Är du en romantiker som föredrar en mysig hemmakväll med pojkvännen eller partypingla som föredrar att vara ute med brudarna?
Som ni nog har märkt, om ni läst min blogg, så är jag både och (haha!). Jag uppskattar verkligen att kunna sitta hemma och ha en mysig hemmakväll med min pojkvän, men jag uppskattar också en utekväll med mina brudar. Jag kan inte riktigt välja mellan dessa.

Har du ett förhållande eller är du singel?
Jag är singel nu för nuvarande, men inte så länge till. ;)

Spelar du något instrument?
Nej, det gör jag tyvärr inte, men jag har gjort det. När jag gick i fyran så började jag spela piano och spelade i tre år, så ibland när jag sitter hemma så brukar jag spela på några låtar som jag lärde mig då. Och för några år sedan var jag med i ett band med tre av mina bästa tjejkompisar och då spelade jag elgitarr.

Hund eller katt?
Det kan jag inte riktigt välja mellan, jag älskar båda. Jag har redan en katt som är fem år och idag så ska vi åka och hämta en kattunge som är 12 veckor. Vill även skaffa en hund, men det går tyvärr inte mina föräldrar riktigt med på, så jag får väl ta och skaffa en när jag flyttar hemifrån antar jag.


Alix, 5 år och Lily, 12 veckor

Först vill jag säga GRATTIS till studenten! :) Sen vill jag fråga: vad gick du ut med för betyg?
Högstadiet: 265 poäng
Gymnasiet: 14,0

Vad använder du för smink? Och vad använder du för ansiktskrämer, kroppskrämer och hårprodukter? Skulle vara kul att veta! :)


Smink: Bronzing Powder, Compact Powder 12 Sandy, Define-A-Lash Mascara, FACE Stockholm Mascara, Isadora Eyeshadow Classic Brown, Isadora Eyeshadow Purple, Rouge, Isadora Hydralight 60 Blond Beige, Lipgloss Beige, Eyeliner Black, Oriflame Eyeshadow Bronze


Ansiktskräm: Programma Purificante Purifying Milk, Programma Purificante Purifying Lotion


Hårprodukter: Sunsilk schampo och balsam
Kroppskräm: LdB Duschkräm och LdB Bodylotion Strawberry

Jag läste i ett tidigare inlägg att du tänkte plugga och flytta. Det fick mig att vilja fråga:
1. Vad ska du plugga? Jag har alltid varit intresserad av att jobba med inredning och nu har jag hittat en utbildning som passar mig perfekt. Så jag kommer att plugga till Inredare.
2. Vart ska du flytta? Folkhögskolan ligger i Eskilstuna, så jag kommer förmodligen att flytta till Stockholm (som jag alltid har velat) och pendla däremellan. Därefter får vi se vart jag kommer att plugga vidare, på en högskola denna gång. Kommer att gå folkhögskola bara för att få arbetsprover som jag behöver ha med mig till högskolan.

Var brukar du oftast handla dina kläder? Tycker du jämt har så fina kläder. :)
Jag brukar oftast handla kläder på Gina Tricot, H&M, Hollywood och Nelly.com

Kommentarer
Postat av: Anonym

folkhögskolan är för folk som inte läst gymnasium och vill ha en gymnasiekompitsens, med en inriktning. Finns typ sång och text, film och allmänt.så det är inget du kan läsa.sen:Jag är singel nu för nuvarande, men inte så länge till. ;)"jag är singe för nuvarande" inte nuförnuvarande.Tack för mig drygo.

2009-08-18 @ 21:44:30
Postat av: Svar; Anonym

Hahaha, if you say so ;) PUSS! :D

2009-08-24 @ 14:47:13
URL: http://benta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0