vart har motivationen tagit vägen?

2009-01-26 23:15:09

Efter en helg är det nästintill omöjligt att kunna kliva upp i tid. Imorse snoozade jag en timme, fastän jag hade sovit nästan nio timmar. Innan jag ens hade lämnat huset, kände jag verkligen att jag längtade tills jag kom hem, så jag kunde fortsätta sova igen (haha!)

Jag hade som sagt sovmorgon till tolv idag och min första lektion skulle egenligen vara samhällskunskap, men då visade det sig att den lektionen var inställd, så jag började egentligen kl. 13.20. Jag hatar verkligen när sån't händer, för det är verkligen inte första gången heller. Varför kan de bara inte höra av sig på ett eller annat sätt och berätta det, så kunde man åka till skolan senare? Som tur var ingen av de andra lektionerna inställda, vilket var ett plus. Ett minus var att vi slutade kl. 16.00.

När jag kom hem idag hade jag bestämt mig för att både sova en stund och sen sätta igång med pluggandet, men mina planer sprack helt och hållet! Istället har jag bara degat hela dagen och haft en sprängande huvudvärk. Jag hade verkligen ingen ork till att plugga, helt enkelt. Så fort jag tänkte börja plugga, så kände jag ingen motivation överhuvudtaget. Har jag gått och blivit för lat? Det är ju nu sista året man ska kämpa, det är slutspurten liksom, men vart har motivationen tagit vägen? Jag är helt slut efter alla skolår och jag vill bara ta studenten någon jäkla gång! Studenten är en solklar grej som verkligen kan motivera en, men vart är kämparglöden? Det är bäst att jag hittar den fort, för annars ligger jag rätt så risigt till...

26 januari
jag älskar dig fortfarande lika mycket, som jag gjorde
när vi blev tillsammans för fyra år sedan idag. (♥)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0