Någon har brytit sig in i min bil...

2011-03-15 13:32:11

Jag brukar ha världens tvångstanke när det kommer till att låsa dörrar. När jag låser min lägenhetsdörr så måste jag alltid dra i handtaget 2-3 ggr och känna att det är låst innan jag kan gå och samma sak gäller när jag ska låsa min bil. Fastän jag precis har låst den, så måste jag ändå kolla och dra i handtaget 2-3 ggr. Så jag vet med säkerhet att jag alltid låser.

När jag kom ut till min bil idag så ser jag att den är öppen, jag vet inte hur det hade gått till men den var iaf öppen och jag VET att jag låste den efter att jag hade kört sist. Så någon jävel har brytit sig in i min bil... Jag sätter mig i bilen och ser att flera fack i bilen är öppen (dom brukar jag aldrig röra), så jag fick en rejäl chock.

Vi tror dock inte att dom hade tagit någonting av värde, förutom min gamla radio vilket inte gjorde så mycket, men ändå... Vad finns det för jävla idioter?! Jag skulle aldrig ens gå fram till en okänd bil så och definitivt aldrig bryta sig in i en och börja rota i den. Jag skulle aldrig ens tänka tanken! Vad har människor för problem?! Usch, va förbannad jag är just nu... Idioter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0